Search
Close this search box.

over ons

Springkussen Deluxe

Wij verhuren springkussens in Amsterdam. Binnen Amsterdam bezorgen wij alles voor €35,- en de producten worden altijd gratis opgebouwd. Wij hebben altijd de meest concurrerende prijzen voor springkussens, partytenten en andere producten die uw feest compleet maken. Ook in Almere, Utrecht, Hilversum, Zaandam en Purmerend kunnen wij u helpen.

Wilt u uw feest of kinderfeest echt compleet maken? Met een springkussen van Springkussen Deluxe gooit u gegarandeerd hoge ogen. Een feest is natuurlijk pas echt geslaagd als jong en oud het naar hun zin hebben. Met onze producten heeft u ook aan de jongere mensen geen kind meer. Wij hebben verschillende springkussens waar u uit kunt kiezen en wij plaatsen de springkussens altijd gratis.

In Amsterdam rekenen wij slechts €35,- bezorgkosten. Wij kunnen ook in Almere, Utrecht, Hilversum, Zaandam, Purmerend etc. bezorgen, informeer daarvoor naar onze bezorgkosten. Onze prijzen zijn altijd de scherpste en wij denken altijd mee over hoe u uw feest tot een groot succes kunt maken. Een springkussen huren is natuurlijk altijd leuk voor de kinderen.

 

Chat openen
Springkussendeluxe.nl
Hallo, waar kunnen we jou mee helpen?